"De Engelse Taxi brengt u veilig en vertrouwd naar uw trouw locatie. Altijd in klasse en stijl…. dat is wat wij uitstralen."

Informatie

Wij beschikken momenteel over twee authentieke London cabs, in Nederland beter bekend als de Engelse taxi. In overleg is het zelfs mogelijk om meer dan vier Engelse cabs te leveren.

Wat kunt u verwachten als u een ritje maakt met de Engelse taxi. Allereerst een echte gentlemen die u brengt naar waar u naar toe wilt. Of dat nu is voor een gezellig familieritje, bruiloft of zakelijke afspraak, alles is mogelijk.

Vanaf heden hebben wij ook Engelse Bussen:

De originele rode Engelse dubbeldekker mag dan verdwenen zijn uit het dagelijkse straatbeeld van Londen, in Nederland is het nog mogelijk een tour met deze bus te maken. De rode dubbeldekker biedt plaats aan 68 personen en vooral vanaf het bovenste compartiment heeft u een prachtig uitzicht. In combinatie met onze originele London Cab komt u in echte Engelse sfeer. Vraag naar een vrijblijvend prijsopgave. Kijk hier voor een impressie van nog meer bussen. Voor meer informatie over de bussen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@engelsetrouwauto.nl

lees meer

Mogelijkheden

De Engelse taxi’s zijn bijzonder geschikt voor bruidsparen. Volop ruimte voor de bruidsjapon en de bruidskinderen is aanwezig.

Uiteraard zijn de London Cabs ook uitstekende volgauto’s voor de familie. Altijd bestuurd door een ‘English Gentleman’. Reken maar dat u veel bekijks heeft als u voor het stadhuis met de London Cab voor komt rijden.

lees meer

Laatste nieuws

Subscribe
Nieuwe foto’s online

feb 21

Nieuwe foto’s onli...

Gemaakt door | 0

Twee Engelse Taxi’s

feb 21

Twee Engelse Taxi’...

Gemaakt door | 0

Nieuwe foto’s online

feb 21

Nieuwe foto’s onli...

Gemaakt door | 0

Twee Engelse Taxi’s

feb 21

Twee Engelse Taxi’...

Gemaakt door | 0