Informatie

Wij beschikken momenteel over twee authentieke London cabs, in Nederland beter bekend als de Engelse taxi. In overleg is het zelfs mogelijk om meer dan vier Engelse cabs te leveren.

Wat kunt u verwachten als u een ritje maakt met de Engelse taxi. Allereerst een echte gentlemen die u brengt naar waar u naar toe wilt. Of dat nu is voor een gezellig familieritje, bruiloft of zakelijke afspraak, alles is mogelijk.

Vanaf heden hebben wij ook Engelse Bussen:

De originele rode Engelse dubbeldekker mag dan verdwenen zijn uit het dagelijkse straatbeeld van Londen, in Nederland is het nog mogelijk een tour met deze bus te maken. De rode dubbeldekker biedt plaats aan 68 personen en vooral vanaf het bovenste compartiment heeft u een prachtig uitzicht. In combinatie met onze originele London Cab komt u in echte Engelse sfeer. Vraag naar een vrijblijvend prijsopgave. Kijk hier voor een impressie van nog meer bussen. Voor meer informatie over de bussen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@engelsetrouwauto.nl